Comments Off on The Ark @ Vasa Rockfestival 15.7.2011

The Ark @ Vasa Rockfestival 15.7.2011

Jag kommer ännu ihåg då jag såg The Ark första gången. Det var i underbara Rewell Center i Vasa (obs! notera ironin). Vi hade samlats hos Linda för att tagga upp lite och lyssna på några Arkskivor. Jag var inte riktigt biten av bandet och kände bara igen Echo chamber och Father of a son. Men det skulle snart ändras. Band som på ett så energiskt sätt kan få ett shoppingcenter att förvandlas till en sådan musikupplevelse finns det inte många av. Jag var såld efter bara några minuter av Olas scenshow och karisma. Och i Vasa på Rockfestivalen ’11 var det samma ös, fastän det också öste från himlen. Tyvärr var det sista showen för The Ark i Finland. Man kan ju hoppas på en reunion sedan då de är gamla och skruttiga.

Här är några smakprov. Vill ni se flera bilder kan ni surfa in på Flickr.

In: Blog, Live, Photo Tags: , , , ,

Comments