Comments Off on Sol, regn & åska

Sol, regn & åska

Vädret har varit undervart varmt (man får inte klaga!) och väl avrundat med lite åska och regnskurar. Idag har sommarprogrammet bestått (ingen särskild ordnig) av simtur, åkning med vattenskoter, carpaccio och golf. Ingen dålig semester det här. Jag blev inte riktigt biten av golfflugan ännu, men otrevligt var det verkligen inte. Solsken, fastän lite kvalmigt i luften, gjorde “promenaden med golfbaggen” väldigt gemytlig. Ett vattenhinder och några skogsturer gjorde mig inte heller modfälld. De två sista hålen fick jag in riktigt fina slag på, men jag kommer inte att springa iväg och skaffa green card med detsamma för det. En liten stund ska känslan få gro.

Imorgon bär det av till Åbo för att inspektera nya lägenheten, köpa tyg till sensommarens bröllop och besöka Ikea för diverse ekonomiska utsvävningar.

In: Blog Tags: ,

Comments