Semestern i Ekenäs är slut

Bilen är (så gott som) packad, solen skiner ännu och några få molntussar syns på himlen. Tre veckor semester i Ekenäs har på ett sätt flugit förbi väldigt snabbt, men har ändå känts riktigt uppfriskande. Tillräckligt med planerat program och lämpligt med fritt slöuskande. De flesta sommaringredienser jag kommer på har funnits med. Jag har:

 • metat abborrar och en mört
 • fångat en gädda med kastspö
 • åkt vattenskoter
 • simmat i havet
 • badat vedbastu
 • plockat blåbär och smultron
 • lekt med småbarn och hund vid stranden
 • fotograferat
 • cyklat 75km i strålande solsken
 • spelat golf
 • ätit grillkorv
 • mysiga, sena middagar ute på terrassen
 • lonkku i parken

Kanske jag har glömt något, men redan det här får semestern att låta väldigt lyckad i mina öron.

Nu bär det va till Vasa och imorgon står Vasa Rock Festival på schemat. Semestern är inte slut ännu, för det nya jobbet börjar först 16.8. Före det är det förstås en hel del som ska fixas. Men nu ska vi inte tänka på det för sommarfirandet fortsätter imorgon i Finlands soligaste stad!

In: Blog Tags: , ,

Comments

 1. Låter som en hejdundrande semester dedär hördu! Å roligt blir de imoron å, jeeee, festival!!! :)