Hurtig

Två gånger har jag nu cyklat in till Ekenäs city och tillbaka ut till Svartbäck. Ca 30 km är hela länken och jag var förundrad över hur bra jag orkade. Igår var det kanske aningen för varmt för att cykla så långt, men på vägen tillbaka var det första gången jag verkligen njöt av att cykla i motvind. Det fläktade så skönt i sommarhettan. Uppförsbackarna var det förstås vindstilla i och jag kände hur värmen från asfalten långsamt grillade mig underifrån.

Idag är det dags för loppis i Tenala och lite middagsbesök i Österby. Semester är skönt!

In: Blog Tags: , ,

Comments

  1. Visste inte att du var down south! Vi skall till stugan i Tenala i veckan :-)

    • Jo, vi har varit nere sedan midsommar. Vi stannar nog åtminstone en vecka till, men inget är slaget i sten. Idag är det Åbo som gäller och någon dag ska vi in till Esbo för att hälsa på Milla, Markus och Goljat. I förrgår var vi på loppis i Tenala och jag fick en vinylspelare för 5€. Får nu hoppas att den fungerar :)

  2. wow. det var rejäla cykelturer det! och 5e för en vinylspelare är ju för bra för att vara sant.