Comments Off on Back to reality

Back to reality

I morse blev det ett stort kliv tillbaka till verkligheten. Efter en veckas underbar resa i Irland med Pedavoces var det en trött resenär som kom hem 7:30 på morgonen. Resans saldo är följande:

  • sammanlagt 14 timmar sömn de senaste fyra nätterna
  • fem påsar Skittles
  • ny parfym
  • trevliga minnen av ett mysigt folk och vackert land
  • 1345 fotografier
  • 7,84 Gb videoklipp
  • lite jetlag

Genast jag vilat upp mig lite ska jag ta itu med att sortera fotografierna. Att resa utomlands och vaka till fyra på natten (då klockan är sex i hemlandet) är inte en överdrivet bra idé. Men i morgon har jag inget som absolut måste göras från morgonen. Så jag tar en lite senare väckning än normalt. I think I’ve earned it :)

In: Blog Tags: , , ,

Comments